“Bila sam s oženjenim muškarcem i naučila najveću životnu lekciju”

“Trajalo je 15 meseci, od blaženog početka do bolnog kraja, a to je zapravo bio najgori trenutak u mom životu.

Ljudi vam pokazuju ko su od prvog dana, verujte u to i spasićete se od boli i zbunjenosti

To je toliko očito. Ako je moj ljubavnik lagao svoju ženu kako bi mogao da bude sa mnom, lagao je i mene. Isto važi i za varanje. Vi gotovo sigurno niste izuzetak od pravila vernosti. Varanje nije jednokratno, to je način života. Svako ko može da vara osobu koju je obećao da će je voleti, poštovati i štititi, verovatno će prevariti još nekoliko ljudi.

Čovek koji vara supružnika nije vrsta partnera kakvog želite

Kada sam to shvatila, prestala sam da budem ljubomorna na njegovu ženu i zaključila sam kako nikada u životu ne želim da budem u njenoj koži.

Najbolniji odnosi često služe kao najučinkovitiji katalizatori za otkrivanje naših pravih želja i potreba

Kad sam bila s oženjenim muškarcem, uveravala sam samu sebe da ionako ne želim da se udajem. Ispostavilo se kako to nije bilo samo negiranje. Bila je to istina. Takođe, naučila sam kakva vrsta posvećenosti mi je važna. Želim muškarca koji je posvećen meni na barem nekoliko načina – to uključuje seks samo sa mnom, redovne izlaske i držanje za ruke u javnosti.

Prijatelji su jako važni kada stvari krenu po zlu

Kada se prašina slegla, a ja sam opet bila sama, moji prijatelji bili su tu za mene. To je velika stvar! Žene koje izlaze s oženjenim muškarcima imaju tendenciju da se izoluju od prijatelja i porodice.

Možda tako žele da zaštite njega ili jednostavno ne žele da slušaju šta prijatelji imaju da kažu o njihovoj vezi s oženjenim. Bez obzira na razloge, izolacija nikada nije dobra i može biti opasna u emocionalnom haosu.

To je ono što sam naučila iz veze s oženjenim muškarcem. Neću odustati od onoga što sam naučila i definitivno to neću zaboraviti,

— Read on www.kurir.rs/zabava/zena/4130840/bila-sam-s-ozenjenim-muskarcem-i-naucila-najvecu-zivotnu-lekciju

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s