Šeron Stoun: „Upravo sam izgubila pola novca. Ovo su teška vremena. Brat mi je umro, borim se protiv raka, ali sam ipak došla”

Holivudska glumica Šeron Stoun dobila je nagradu za hrabrost na manifestaciji Fonda za istraživanje raka žena.
U svom emotivnom govoru osvrnula se na svoju dijagnozu i trenutnu borbu sa rakom dojke. Predsedavajuća manifestacije Džejmi Tiš uručila je nagradu glumici, napomenuvši koliko je svojom snagom inspirisala druge.
Šeron Ston je opisala svoje zdravstvene probleme, iako je tema bila teška, uspela je da se šali na svoj račun: “Ova mamografija uopšte nije zabavna. Otišla sam u bolnicu i rekla im, “ako me otvorite i vidite da imam rak, molim vas, uklonite mi grudi, jer nisam osoba koju definišu grudi. To može zvučati smešno, jer ste svi videli moje grudi. ”
Onda je nastavila: “Moj brat je upravo umro, ali ipak sam došla. Ovo nije lako vreme za bilo koga od nas. Ovo je teško vreme u svetu i evo šta ću vam reći: ne želim da mi političari kažu šta mogu i šta ne mogu učiniti, kako mogu i kako ne mogu da živim i koja je vrednost mog života i koja nije.
Zato ustanite. Ustanite i recite koliko vredite. Izazivam vas. To je ono što čini hrabrost “, zaključila je glumica i primila ovacije svih prisutnih.

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s