Odakle skidati krekovane i repack-ovane video igre?

(Autor teksta: Fadil Jonuz)

Može biti korisno za gejmere, koji ne žele da bacaju pare na izrabljivačku industriju video igara i koja smišljeno izbacujući video igre nove generacije, primoravaju korisnika da kupuje novu konfiguraciju ili skupe komponente.

Stisnuti zube, odreći se tih nametnutih reklamnih ideja o “bistrini” igre, “besprekornog rada pod punom rezolucijom”, već racionalno shvatiti da je to samo eksploatacija kroz nametnuto zadovoljstvo, jer nimalo nije loše igrati repakovanu igru na slabijoj rezoluciji.
Usput, postojeća konfiguracija vam sve podržava, računar stabilno radi i ne trošite ni dinara na igre, koje lepo skinete sa torrenta.

Evo par sajtova:

1. https://www.skidrowreloaded.com/category/pc-repack/

2. https://www.nosteamgames.ro/index.php?topic=9207.msg229110#msg229110


Preporučujem da to radite na starijem, posebnom računaru za skidanje sa torrenta i raspakivanje, da ne biste na novom navukli neke viruse i slično.
Kada skinete, pregledajte sve fajlove, skenirajte igru nekim normalnim antivirusom, a ne onim “ubicama” od antivirusa koji brišu sve živo, ako nema licencirano poreklo. Ti zlotvori od antivirusa ne razlikuju Trojanac od Serial No. generatora i slično.
Znači, skinuli smo, raspakovali, a onda igru instalirati na posebnu particiju (D ili E, nikako u sistemsku C) i mirno sa zadovoljstvom krenite da igrate.
Eto, piraterija uvek radi i nikad neće biti ugašena. Neka vas ne obmanjuju ovi propagandisti, koji vam ozbiljno prete da kupujete sve živo.
Recite “stop” kapitalizmu… 😂


Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s