Manekenku nisu pustili u avion jer je debela, tražili da plati kartu 3.000 € 

Plus sajz model Džulijana Nehme (38) doživela je veliku neprijatnost na aerodoromu u Dohi, gde su joj tražili da kupi kartu od čak 2.886 evra za biznis klasu koja je mnogo komfornija.

O čemu je reč?

Ona je imala uredno kupljenu avionsku kartu od Bejruta do Dohe ukoliko  gde bi imala presedanje na let do rodnog Sao Paola. Međutim, ona je u avion mogla da uđe samo sa 3 puta skupljnom kartom za bisnis klasu.

Ona je morala da ostane na aerodromu u Bejrutu a društvo joj je pravila majka, dok su njena sestra i sestrić otputovali za Katar. Zbog svega toga Džulijana je izgubila vreme i let iz Dohe do Sao Paola, što joj je napravilo dodatne probleme i troškove.

Upitani da prokomentarišu njene optužbe da u avion nije puštena samo zato što je gojazna, u aviokompaniji su pojasnili da primenjuju ista pravila kao i drugi.

– Putnici koji ometaju prostor saputnika i ne mogu da pričvrste pojas moraju da kupe dodatno sedište kao meru predostrožnosti, udobnosti i bezbednosti svih putnika. To pravilo je u skladu sa praksom većine drugih aviokompanija i mi po tom pitanju nismo izuzetak – insistirali su u pomenutoj kompaniji koja nije dozvolila Džulijani Nehme da se ukrca na njihov let za Dohu.

Izvor: Manekenku nisu pustili u avion jer je debela, tražili da plati kartu 3.000 € (FOTO) | Luftika

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s