Ko su žene sociopate i koji su znaci da ste u vezi sa ženom koja je sociopata?

Uvek u centru muške pažnje, a lako će vas, kad im više ne trebate, „šutnuti“ bez emocija

Žene sociopate i narcisi uživaju da budu u centru pažnje jer im to daje moć, pohvale, požudnost, mogućnost za flert, omiljenost u društvu. Produžena ruka ovog ponašanja je lakša manipulacija. To hrani njihov i tako ogromni ego i daje im potvrdu superiornosti.

Žene sociopate nemaju ništa protiv da iskoriste svoje telo da dobiju ono što žele, niti problem da izgled i seksualnost stave u prvi plan. Njihova žeđ za novim žrtvama je stalno prisutna, a pred partnerom uglavnom uspešno igraju dvostruku igru. Poznate su po vanbračnim vezama, upuštaju se u brojne flertove i stalno se okružuju novim obožavateljima. Uživaju u njihovoj pažnji i laskanju.

Ipak, kada im više ne koristite, odbaciće vas ne trepnuvši. Za njih, partner je samo objekat koji odgovara njihovim sebičnim potrebama i manupulativnim planovima, ništa više od toga.

Veza sa sociopatom urušava samopouzdanje muškarcima i ostavlja psihofizičke posledice

Ako ste naišli na ženu narcisa ili sociopatu, ne zaboravite da njihovo ponašanje nije vaša krivica. Mnogi muškarci bivaju zbunjeni, opčinjeni, i ne mogu da se snađu u momentu, ni da odreaguju. Upadnu u mrežu i stvar se otme kontroli. Umesto da krivite sebe, ostavite tu kockicu životnog mozaika iza sebe. Možete biti veoma povređeni, preživeti traumu, osećaj izdaje, materijalni gubitak

— Read on eklinika.telegraf.rs/psihologija/75047-6-znakova-da-ste-u-vezi-sa-zenom-koja-je-sociopata

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s