Hrvatska: U petak i subotu održava se “ZeGeVege”, najveći veganski sajam u zemlji

Svi će moći da podrže razna udruženja i inicijative za zaštitu životinja i prirode i uživaju u edukativnom programu, nagradnim igrama, promocijama i degustacijama. Neće izostaviti ni sladokusce, palačinke od heljde sa čokoladom, pitama od jabuka ili višanja, kao i sirove torte i poslastice servirane u kompostiranoj šolji. Iz restorana će dopirati mirisi roštilja i egzotičnih začina, a neke tezge biće isključivo za degustaciju. Ljubitelje prirodne veganske kozmetike koja nije testirana na životinjama i zdravih dodataka ishrani sačekaće čak nekoliko štandova opremljenih širokim asortimanom ovakvih proizvoda. Prijatelji životinja, organizatori ove manifestacije, pozivaju sve da se pridruže ovoj radosnoj proslavi zdravlja, zaštite životne sredine i poštovanja života svih bića.

Извор: Jutarnji list – U petak i subotu održava se ZeGeVege, najveći veganski sajam u zemlji

1 mišljenje za “Hrvatska: U petak i subotu održava se “ZeGeVege”, najveći veganski sajam u zemlji

  1. Fadil Jonuz Autor članka

    Korisna i humana manifestacija, jedna od onih kojih bi trebalo biti što više.
    Promena svesti počinje od običnih i malih stvari, a jedna od njih je shvatiti da nikakva dominacija jčoveka nad drugim živim bićima nije prihvatljiva, pogotovo ne nad životinjama.
    Planeta Zemlja je dom za sva živa bića, jedna neznatna plava tačka u beskrajnom Svemiru, gde svest mora da nalaže da svako predatorstvo svesnog i intteligentnog bića, koje je superiornije od drugih, isključuje svaki oblik uništavanja slabijih vrsta.

    Volim

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s