Stravičan podatak: Žena ubijena u Zemunu je 22. po redu ove godine, nasilje trpela dugo, komšije sve slušale

Svirepo ubistvo žene S. S. (27) koju je D. S. (33) u Zemunu prvo tukao, zatim joj vezao nos i usta kako se ne bi čulo njeno zapomaganje i na kraju je ubio komadom drveta kojim joj je smrskao glavu, otvorilo je bolnu temu – nasilje nad ženama.

— Read on www.telegraf.rs/vesti/hronika/3558211-stravican-podatak-zena-ubijena-u-zemunu-je-22-po-redu-ove-godine-nasilje-trpela-dugo-komsije-sve-slusale

1 mišljenje za “Stravičan podatak: Žena ubijena u Zemunu je 22. po redu ove godine, nasilje trpela dugo, komšije sve slušale

 1. Fadil Jonuz

  Klasičan zločin.
  Kao i svaki drugi koji se dešava ovog trenutka na svetu, bilo da je u pitanju ubijena žena, muškarac ili dete.
  Žrtva je žrtva, ubica je ubica. Ubica može biti bilo ko, kao što može i žrtva.
  Lešinarsko -feminističke organizacije, koje su generatori mržnje između polova, kao što su nacisti, šovinisti i nacionalisti između naroda, rasisti između rasa, ne smeju da prstom pokažu koje institucije u vrhu i koji vekovni autoriteti stvaraju i održavaju ovakav odnos između polova.
  Ne smeju, jet bi te organizacije (ponavljam – lešinarske, koje samo uzimaju novac od svoje propagande) bile odmah zabranjene i ugašene, a protagonistkinje najverovatnije sudski kažnjene.
  Znači, država i policija mogu uvek delovati preventivno, međutim vekovnu, arhetipsku svest ovog podnevlja je nemoguće promenite sve da imate “sigurne kuće” na svakih 500 m i u svakoj ulici.
  Lešinarske organizacije neka okrenu svoja koplja prema SANU ili Crkvi, ali čusto sumnjam da te hijene to žele i smeju. Ove organizacije savršeno rade posao za fašističku vlast: šire mržnju i prave fragmentaciju u društvu.
  Na žalost, glupom i zatucanom narodu možeš danas da prodaš sve kao istinu..

  Volim

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s