Facebook restrikcije… opet.

Zbog prijava, opet mi je bilo onemogućeno da postavljam objave na Facebooku, ali mi nije zabranjeno da ostavljam komentare, postavljam #livestream snimke, što mi je u neku ruku važnije od FB objava.

Zabrana je trajala svega nekoliko sati i, evo, opet mi je omogućeno da objavljujem na svom profilu.

Postavlja se pitanje: zašto to ljudi rade? Zašto se nalaze uopšte na profilu koji ih se ne tiče ili ih iritira ?

U skladu sa ovim što se desilo, naredne objave na mom Facebook profilu će biti ograničene samo na prijatelje ili užu grupu prijatelja, koji nemaju problema sa razumevanjem mojih objava.

Ostali, oni koji nisu prijatelji ili koji su samo formalno prijatelji (po mojoj proceni), više ne mogu pratiti moje objave, već samo na blogovima, koji su za sada još javni , jer podležu jedino mojoj administraciji i uređivanju.

Molim prijatelje, koji mi često šalju molbe za otvaranje postova zbog deljenja, da to urade na drugi način: naprimer, screenshotom ili cropovanjem/resizovanjem moje objave, uz tagovanje mog profila, ako žele. Zbog poštovanja tih mojih dragih prijatelja, objave su išle jedan vremenski period na javno.

Nadam se da me razumete. Ne želim od moje razonode i zadovoljstva praviti materijal za prijavljivanje pokvarenim i bestidnim osobama, koje, po logici stvari, nemaju šta da traže po mom profilu i blogovima.

1 mišljenje za “Facebook restrikcije… opet.

  1. Fadil Jonuz Autor članka

    Jedna od najneverovatnijih stvari je, ne samo glupost onih koji me prijavljuju, već nezamisliva praznina njihovog života, tako da im je jedina “adrenalinska injekcija” prijaviti me FB algoritmu, koji nije nepobediv, naravno.
    Sve se može zaobići, pa i on.

    Volim

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s