Treba vam potpuni odmor? U mirnoj jadranskoj uvali postoji mjesto na kojem se pleše na mjesečini, pronalazi izgubljena ravnoteža i budi kreativnost. 

– Najviše hvale cjelokupnu, otvorenu atmosferu punu ljubav. Sve dočekujemo srdačno i bez predrasuda, nudimo im siguran prostor i ozračje koje promiče autentičnu vezu između samih gostiju, kao i osoblja i gostiju. Ovdje je vrlo lako steći prijateljstva jer vas svi prihvaćaju upravo onakvima kakvi jeste. Sviđaju im se i naša zdrava, ukusna hrana i lijep smještaj u blizini plaže, kao i kombinacija raznovrsnih aktivnosti i slobodnog vremena. Naši se posjetitelji odmaraju od svakodnevnog života, a taj osjećaj mira, taj “komadić Mahakale”, kao i druge praktične alate za suočavanje sa stresom koje su naučili tijekom retreata, nose sa sobom kući u svakodnevni život – otkrivaju nam te dodaju kako su često znali dobiti pozitivne povratne informacije o tome koliko je iskustvo odmora u Mahakali bilo transformativno.

Kako se radi o joga utočištu, zanimalo nas je primaju li i posjetitelje koji nemaju iskustva s prakticiranjem te drevne vještine.

– Naši su retreatovi otvoreni za ljude koji nikada prije nisu probali jogu, pa su i početnici više nego dobrodošli. Međutim, ako ste napredniji yogi, još uvijek smo u mogućnosti prilagoditi naše satove joge tako da vam budu izazovni i zabavni. Nastojimo zadovoljiti sve razine i uvijek nudimo prilagodbe za osobe s ozljedama. No, također, želimo naglasiti da smo mi puno više od samo joga retreata i da su naši programi puno više od pukih satova joge, svojim gostima nudimo niz različitih radionica posvećenih vježbama disanja, plesu, ekologiji, a tu su i radionice fermentacije, ceremonije kakaa, kreativnog samoizražavanja… – objašnjavaju nam te naglašavaju kako su svi njihovi retreatovi all inclusive paketi koji uključuju sedam noćenja, dva velika dnevna veganska bifea, dnevne satove joge, dnevne inspirativne radionice, izlete poput šetnji do vodopada i obilaska obale brodom, a uključuju i neograničen pristup toplicama, jacuzziju smještenom na krovu te infracrvenoj sauni.

Извор: Stil – Treba vam potpuni odmor? U mirnoj jadranskoj uvali postoji mjesto na kojem se pleše na mjesečini, pronalazi izgubljena ravnoteža i budi kreativnost. Doznali smo detalje!

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s