Muževe ubile pa komadale motornom testerom, kuvale u loncu, zalivale omekšivačem i zabetonirale

Klinički psiholog Marija Šutulović ispričala je za Kurir da je osnovna razlika između muških i ženskih ubistava to što su žene brutalnije, detaljno analiziraju i planiraju ubistvo, kao i način prikrivanja.

– Žena koja odluči da ubije svog partnera je dobro pripremljena za zločin koji će počiniti i to radi bez premišljanja. U trenutku kada čine zločin, ne kaju se, nemaju grižu savesti, smatraju da „drugačije nije moglo“. Žene, kada ubiju svoje partnere i prikriju ubistvo, ponašaju se potpuno normalno i mogu proći godine dok se zločin ne otkrije – objašnjava Šutulovićeva i dodaje:

– Pored svojih partnera koji su mrtvi, žive najverovatnije iz straha od posledica kada budu otkrivene, ali i zato što imaju jači osećaj krivice u odnosu na muškarce. Smatram da u toj brutalnosti življenja pored mrtvog partnera svakako ne može biti potpuno zdravog razuma i da u pozadini mora biti i neki poremećaj ličnosti. Ovakve zločine čine i žene sa teškim psihičkim problemima, koje su najčešće nelečene ili loše kontrolisane, kao i zavisnice.

— Read on www.kurir.rs/amp/3965487/zene-monstrumi-koje-su-iskasapile-muzeve

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s