Psiholog je objasnio zašto muškarci ne žele da se ožene, šta je to što ih koči da kažu “da”

Psiholog i video bloger Mark Barton naveo je glavne razloge zašto muškarci odbijaju da se venčaju sa svojim izabranicama.

Prvi razlog je fanatična ženska opsesija brakom. Takve devojke svesno ili nesvesno vrše pritisak na muškarca, a to ih zastrašuje. 

Drugi razlog je zapravo jer već vodi život koji liči na bračni –  žena već obavlja svoju “funkciju” supruge, živi sa njim i vodi računa o kući.

“Ako želite da se udate, onda to morate da kažete svom muškarcu. Ako i posle toga partner nastavi da izbegava da se oženi, onda treba da shvatite da on ne želi da se obaveže i da  neće poštovati vaše potrebe”, smatra stručnjak.

Treći razlog je što ženu doživljava kao “udobni inventar”. Muškarcima prija da provode vreme sa takvom partnerkom, ali mu u stvari, nije važno šta ona oseća i želi. Obično je veoma svestan da se neće dugo zadržati u ovakvoj vezi bez izazova. On razume da neće dugo biti sa ovom ženom.

“Četvrti razlog je da ste napravili pogrešan izbor. To je isto kao da ste otišli ​​u prodavnicu i kupili cipele veličine 35, a nosite 38. Žene često imaju tendenciju da generalizuju kvalitete muškarca koji su joj potrebni. Muškarca treba tražiti u skladu sa svojim vrednostima”, savetovao je stručnjak.

Peti razlog je neuredan izgled. Psiholog napominje da se ne radi o tome da treba da se šminkate 24 sata dnevno, već da vodite računa o manikiru, kosi i da budete uredni, većini muškaraca je to važno. 

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s