“Kleo se da me neće više udarati”: Amber Herd svedočila – droga, alkohol, ljubomora, lažne suze… 

Herdova je tokom svedočenja rekla da ju je Dep optužio da mu je ukrala kokain te da joj je strgao odeću i gurao ruke u nju tražeći drogu. Rekla je da se incident dogodio tokom putovanja s prijateljima u maju 2013. godine.
Boravili su u prikolicama u pustinji. Ona i Dep su otišli u svoju prikolicu nakon što se on navodno uzrujao jer se jedna od žena u njihovom društvu nagnula i dodirnula Herdovu. Amber tvrdi da je ta žena bila pod uticajem MDMA-a.
Dep je navodno počeo da viče na Herdovu i da je ponovo optužuje za neverstvo, na što je ona pokušala da ode. “Otišla sam u kupatilo, a kad sam izašla on je počeo da me napadati i pitao gde se skrivam. Pitala sam ga zašto misli da se skrivam. On mi je tad pokidao haljinu i gaćice. Rekao mi je da traži svoju drogu”, ispričala je pa zastala suzdržavajući suze. “Gurnuo je prste u mene i tražio drogu”, govorila je jecajući.

Izvor: “Kleo se da me neće više udarati”: Amber Herd svedočila – droga, alkohol, ljubomora, lažne suze… – Vesti – Život – B92.net

1 mišljenje za ““Kleo se da me neće više udarati”: Amber Herd svedočila – droga, alkohol, ljubomora, lažne suze… 

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s