Čaršavom joj uvio glavu, ostavio oči otvorene i pržio ih kiselinom: Stravični detalji mučenja Nade iz Pančeva

Ona tada, podsetimo, primljena u Očnu bolnicu u Pančevu u koju je sama došla. Prvo je rekla da je u stanju nervnog rastrojstva sama sebi sipala sonu kiselinu u oči, ali je onda priznala da ju je Zoran pozvao u svoj stan pre dve nedelje i da je tada vezao za krevet. Vezao joj je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči.

Nesrećna žena je potom rekla da se plašila Zorana i da zato u prvi mah nije htela da kaže da joj je on naneo povrede.
— Read on www.telegraf.rs/vesti/hronika/3493394-carsavom-joj-uvio-glavu-ostavio-oci-otvorene-i-przio-ih-kiselinom-stravicni-detalji-mucenja-nade-iz-panceva

1 mišljenje za “Čaršavom joj uvio glavu, ostavio oči otvorene i pržio ih kiselinom: Stravični detalji mučenja Nade iz Pančeva

  1. Nepoznato

    I tako: sada će neko ostati u ubeđenju da je greška u tome što nesrećna Nada nije na vreme primila uloške sa brojem telefona AŽC-a.
    Kad čitam svakodnevno vesti, davno se pitam zašto nije podignuta tužba protiv ove mračne organizacije koja otvoreno govori da “institucije i policija ništa ne rade” i tako obeshrabruju osobe nad kojima se vrši nasilje da odmah i bez razmišljanja prijave nasilnika.

    Volim

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s