Kako sam blokiran na Facebooku zbog prijave jedne grupe OLOŠA

Dakle, poštovani pratioci, kao što znate u zadnja dva dana se pojavilo nekakav čudovišni fenomen koji naziva sebe Autonomni ženski centar, a to je verovatno samo jedna od onih lešinarskih organizacija koje se bave time da iskopaju neki dinar sa strane i čije postojanje zapravo ne znači ništa.

Bio sam napadnut na mom profilu od horde tih hijena, uglavnom žena, mada se pojavilo i nekoliko muških bitangi, odnosno svinja, koje jedva znaju da otkucaju neki komentar… Pisali su mi sve i svašta, napadali, omalovažavali i ja sam morao da ih polako blokiram.

Šta je bio povod?

Objava na društvenoj mreži Reddit, gde se raspravljalo o jednoj fotografiji, koja je verovatno delo ovog čopora hijena AŽC i na tom forumu na Redditu se raspravljalo o feminizmu.

Odvratne hijene i ološ iz Autonomnog ženskog centra me napao, kao da sam ja otvorio tu temu ili napravio tu fotografiju!!! ☝️🙄

Gomila neljudske truleži iz Autonomnog ženskog centra me zatim masovno prijavila administratorima Facebooka za vređanje, a zapravo desetine spodoba iz tog čopora su vređale mene NA MOM vlastitom profilu.

Ološ iz Autonomnog ženskog centra je onda BEZ MOJE DOZVOLE pravila screenshotove, sekla komentare sa mog FB profila i objavljivali na svojim privatnim profilima.
Dakle, KRALI su sa mog profila i tamo pravili hajku na mene, kreirajući lažne zaključke rasprave koja se odvijala na mom Facebook profilu.

Vrlo eksplicitan dokaz da se radi o bednim karakterima, sa još bednijim namerama.

I tako, jedno vreme ću biti odsutan na Facebooku (nije mi prvi put 🙂), ali ću svakodnevno biti na mojim blogovima, i ko želi, može pratiti moje objave iz raznih sfera – vesti, kulture, muzike i slično.

Drugim rečima, sve što je bilo na mom FB profilu, sada će biti na blogovima.
Možete se javiti, napisati utiske i mišljenja, jer ovde sam ja moderator i niko ne može blokirati ili kompromitovati vaše ućešće.

Moju objavu sa svim komentarima možete pročitati ovde na linku MOG profila i uveriti se u istinitost onoga o čemu govorim.
Vidimo se uskoro opet na Facebook-u i hvala na razumevanju i podršci svima koji su mi lično uputili poruke  🤗❤️

https://www.facebook.com/jonuzf/posts/10225055083457007

1 mišljenje za “Kako sam blokiran na Facebooku zbog prijave jedne grupe OLOŠA

Ostavite komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s